کابل شیلددار

گفتنی است که کابل شیلددار کابلی است که ساختار متفاوتی با کابل‌های معمولی دارد، یعنی در ساختار خود از یک لایه محافظ داخلی برخوردار است. در واقع دلیل شیلددار کردن کابل‌ها این است که اطلاعاتی که داخل کابل وجود دارند، در برابر بسیاری از تداخلات اعم از تداخلات مکانیکی و تداخلات الکتریکی محافظت می‌شوند. اساساً شیلدی که در ساختار کابل شیلددار وجود دارد می‌تواند آلومینیومی یا مسی باشد که توسط لایه بیرونی کابل پوشش داده می‌شود. بسیاری از کابل‌هایی که ساخته می‌شوند، از شیلد بهره می‌برند؛ برای مثال کابل افشان می‌تواند که شیلددار ساخته شود. اگر کابل‌های شیلددار فاقد شیلد می‌بودند با قرار گرفتن کنار نویزهای الکتریکی یا کابل‌های پاور تمام پارامترها یا سیگنال‌های دریافتی به‌درستی انتقال داده نمی‌شوند و قطعاً از اعوجاج و خطا هم برخوردار خواهند بود؛ اما اگر از شیلد استفاده شود مدار انتقال موجود در کابل در مقابل تمام تداخلات مغناطیسی که از محیط بیرون می‌توانند به آن‌ها آسیب برسانند، در امان خواهد بود.

کابل‌های شیلددار هم به نوبه خود انواع مختلفی دارند که از جمله آن‌ها می‌توان شیلددار مفتولی، شیلددار کنترل، شیلددار فرمان و… اشاره کرد؛ البته بسیاری از کابل‌های دیگری همچون کابل تلفن وجود دارند که در ساختار آن‌ها شیلد یا اسکرین استفاده می‌شود. اصولاً شرکت‌های داخلی و خارجی زیادی در زمینه تولید این مدل کابل فعالیت می‌کنند و هر کدام برای محصولات خود سطح کیفیتی را در نظر گرفته‌اند که شما باتوجه به پارامترهای مختلف بایستی بهترین آن‌ها را انتخاب کنید و برای کاربرد مورد نظر آن‌ها را مورد استفاده قرار دهید.

کابل شیلد دار

انواع کابل شیلددار

همان گونه که قبل‌تر اشاره کردیم، کابل شیلددار انواع مختلفی دارد که هر کدام از آن‌ها مشخصات فنی منحصر به خود را دارند و برای کاربری‌های مختلف استفاده می‌شوند. اصولاً این مدل کابل را برای اتصال دستگاه‌هایی که در خط تولید هستند، استفاده می‌کنند؛ برای مثال تجهیزات حمل و نقل مکانیکی و ماشین افزارها و غیره را می‌توان نام برد. انواع کابل‌های شیلددار عبارت‌اند از:

کابل شیلددار قدرت

کابل‌های قدرتی که ساخته می‌شوند، لازم است که شیلددار باشند؛ چرا که این کابل‌ها را در شرایط مختلفی استفاده می‌کنند، یعنی در فضای باز، زیر خاک، کانال‌های مختلف، داخل آب و غیره کاربرد دارند. اساساً این کابل‌ها در این چنین شرایطی از مقاومت خوبی برخوردار هستند و بیشتر در جهت روشنایی خیابان‌ها و یا تابلوهای توزیع برق موجود در نیروگاه‌ها از این کابل‌ها استفاده می‌شود.

مشخصات کابل شیلددار

کابل شیلددار کنترل و فرمان

این دسته کابل‌های شیلددار سیگنال‌ها (سیگنال‌های دیجیتال و آنالوگ) را انتقال می‌دهند و در زیر مجموعه کابل‌های فشار ضعیف قرار می‌گیرند. اساساً در این مدل کابل‌ها وجود میدان‌های مزاحم می‌تواند که روی انتقال داده‌ها تأثیرات منفی و مخربی داشته باشد؛ به همین دلیل از اسکرین یا شیلد استفاده می‌شود که میدان‌های مزاحم جذب شوند و از ایجاد نویز هم جلوگیری شود.

کابل شیلددار افشان

یک نمونه دیگر از انواع کابل شیلددار همان کابل‌های افشان شیلددار هستند. این نوع کابل شیلد را در تابلوهای فرمان مورد استفاده قرار می‌دهند؛ البته که شیلد استفاده شده در این کابل، شیلدی بافته شده است که متریال استفاده شده برای ساخت آن از فلز مس است.

کابل شیلددار مفتولی

لازم است بدانید که کابل شیلددار مفتولی نسبت به کابل افشان شیلددار از مقاومت کمتری برخوردار است، به همین دلیل بیشترین کاربرد آن‌ها در مصارف فشار قوی خواهد بود. علت شیلددار کردن این کابل این است که می‌خواهند از نوسانات را کنترل کنند و از هدر رفتن انرژی برق هم جلوگیری کنند.

قیمت کابل شیلددار

در هنگام خرید کابل شیلددار قطعاً با مدل‌های مختلفی موجه می‌شوید که قبل‌تر آن‌ها را ذکر کردیم؛ هر کدام از این کابل‌ها باتوجه به مشخصات و کاربردی که دارند از قیمت متفاوتی هم برخوردار هستند. مهم‌ترین مسئله‌ای که در خرید و قیمت کابل‌های شیلددار مؤثر است، کیفیت ساخت کابل خواهد بود. کیفیت علاوه بر تأثیر در قیمت نهایی محصول در طول عمر آن هم بی‌تاثیر نیست. تنها عامل تعیین کننده قیمت نهایی این کابل‌ها کیفیت آن‌ها نیست، بلکه عوامل مختلف دیگری همچون نحوه خرید، متراژ مورد نیاز، کاربرد و نوع کابل، برند و شرکت سازنده، کیفیت ساختار، نوع جنس شیلد و غیره در تعیین قیمت نهایی موثر واقع می‌شوند.
توجه کنید از آن جایی که این کابل‌ها تجهیزات بسیار مهمی هستند لازم است که در انتخاب آن‌ها به محصول توجه زیادی داشته باشید، لذا در غیر این صورت با مشکلات و خسارت‌های زیادی روبه‌رو می‌شوید. حتماً برای خرید انواع کابل شیلددار و یا کابل لاستیکی لازم است که به فروشگاه‌ها و مراکز معتبر مراجعه کنید تا از کیفیت محصولات مطمئن شوید چرا که این فروشگاه‌ها به هیچ عنوان محصولات بی‌کیفیت را به فروش نمی‌رسانند. پیشنهاد می‌کنیم برای تهیه و خرید محصولات مورد نیاز به فروشگاه اینترنتی کابل کاشان مراجعه کنید تا علاوه بر کیفیت از قیمت مناسب محصولات هم بهره‌مند شوید.

انواع کابل شیلددار

کاربرد کابل شیلددار

اساساً در صنعت برق کاربرد و استفاده از انواع کابل شیلددار را به‌وفور مشاهده خواهید کرد. در حقیقت برای مصارف هوایی و یا مصارف زمینی از این نوع کابل‌ها بهره می‌برند؛ یعنی باتوجه به ویژگی‌های بی‌نظیری که دارند برای مصالرف مختلف کاربرد دارند. در حالت کلی دستگاه‌هایی که نویزها و نوسانات ولتاژ که از نشأت گرفته از میدان مغناطیسی اطراف روی آن‌ها تأثیر می‌گذارد و منجر به عملکرد نادرست آن‌ها می‌شود، از کابل‌های شیلددار استفاده می‌کنند. برای مثال می‌توان به تجهیزات زیر اشاره کرد:

💠 میکروفون‌های امنیتی

💠 سنسور اعلام حریق

💠 دستگاه‌های آزمایشی

💠 فرستنده‌ها و گیرنده‌های رادیویی

💠 سنسورهای دمایی و گازی که در معادن وجود دارند.

سخن نهایی

همان گونه که قبل‌تر گفتیم ساختار کابل‌های شیلددار با کابل‌های معمولی متفاوت است و برای این که اطلاعات و سیگنال‌ها تغییر نکنند، از شیلد یا اسکرین در ساختار آن‌ها استفاده می‌شود. انواع کابل‌های شیلددار در مکان‌های مختلفی کاربرد دارند و در برندهای مختلفی هم روانه بازار می‌شوند که بهترین آن‌ها بلدن، نگزنس هستند؛ پیشنهاد می‌کنیم بهترین برند را انتخاب کنید. در این مطلب سعی کردیم که که کابل شیلددار را مورد بررسی قرار دهیم و در رابطه با کاربرد و انواع آن به‌صورت مختصر و مفید اطلاعاتی در اختیار شما قرار دهیم. امیدوارم که از خواندن این مطلب به اطلاعات کافی رسیده باشید و در صورت داشتن هرگونه نظر و پیشنهادی می‌توانید آن را برای فروشگاه کابل کاشان کامنت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کابل برق آسانسور
فهرست مطالب

جهت دریافت لیست قیمت دکمه زیر را فشار دهید