کابل کاشان

علت برق گرفتگی توسط بدنه کیس کامپیوتر و لپ تاپ چیست؟

برق دار بودن کیس کامپیوتر

این سوال ممکن است ذهن شما را به خود مشغول کند آیا ممکن است توسط کیس کامپیوتر و بدنه لپ تاپ دچار برق گرفتگی شوید؟ علت برق دار بودن کیس کامپیوتر چیست؟ تا پایان این مطلب ما را همراهی کنید تا به پاسخ سوال خود برسید.

شاید شما عزیزان دچار برق گرفتگی به وسیله کیس یا بدنه لپ تاپ نشده باشید اما هستد کسانی که با این مسئله مواجه شده باشند.

به عبارتی ساده تر یعنی زمانی که به بدنه لپ تاپ یا کیس کامپیوتر دست می زنند دچار شوک الکتریکی یا برق گرفتگی بسیار ضعیفی می شوند.

با وجود این مسئله ممکن است سوالاتی پیش بیاید برای مثال آیا این برق گرفتگی ممکن است برای افراد مشکل ساز شود؟ در پاسخ باید بگوییم خیر.

چرا که شوک الکتریکی آن از جریان و ولتاز بسیار کمی برخوردار می باشد.

اما ممکن است شما آسوده خاطر نباشید و استرس برق گرفتگی را داشته باشید. راه حل رفع این مشکل چیست؟

ما در حالت کلی با یک شبکه سراری برق سر و کار داریم که اما از این شبکه برق سهم خانه ما و یا شما ممکن است که یک سیم فاز و یک سیم نول می باشد.

هرگز فراموش نکنید که برای ایجاد جریان برق یا جریان الکتریکی، الکترون ها از یک نقطه یعنی فاز شروع به حرکت می نمایند و به نقطه ای دیگر یعنی نول شبکه مرکزی بر میگردد.

با توجه به آن چه گفته شد وجود سیم های فاز و نول جهت جلوگیری از برق دار بودن کیس کامپیوتر واجب می باشد.

سیم ارت

علت برق گرفتگی توسط بدنه کامپیوتر

لازم است که بدانید جریان برق از سیم فاز به کامپیوتر یا لپ تاپ وارد می شود و به واسطه سیم نول جریان به شبکه اصلی بر می گردد.

نکته اصلی این جاست اگر که بخشی از این برق به هر بهانه ای به شبکه مرکزی برنگردد به صورت معلق بر روی بدنه فلزی دستگاه حرکت می نماید و باعث برق دار بودن کیس کامپیوتر شده و تمایل برگشت به شبکه را دارد.

در این زمان باید از ارتینگ استفاده نمایید تا بتوان از این مسئله جلوگیری نمایید.

سیستم ارتینگ برای حفاظت و امنیت جان انسان ها مورد استفاده قرار می گیرد و وظیفه دیگر آن جلوگیری از آسیب یا صدمه دیدن تجهیزات و وسایل الکتریکی می شود.

معمولا از سیستم های ارتینگ در مکان های مختلفی استفاده می شود از جمله آن ها می توان به جلوگیری از برق دار بودن کیس کامپیوتر اشاره کرد.

این میله ها را در جهت دفع کردن صاعقه استفاده می کنند.

با این صورت که موجب تخلیه بار های الکتریکی صاعقه می شود و آن ها را به زمین منتقل می کنند.

اگر که سیستم ارتینگ در خانه ها وجود نداشته باشد ممکن است که رعد و برق موجب آسیب دیدن تلویزیون یا سایر لوازم برقی خانه شما شود.

اگر سیستم ارتینگ برای لپ تاپ و یا کامپیوتر وجود نداشته باشد یا به درستس کار نکند جریان برق بر روی بدنه فلزی لپ تاپ معلق می ماند و یا زمانی که که لپ تاپ به شارژ وصل باشد این اتفاق رخ می دهد چرا که به طور مستقیم به برق مرکزی وصل می باشد.

در سایر کشور ها برای جلوگیری از برق دار بودن کیس کامپیوتر از سسیستم های سه شاخه استفاده می نمایند. یعنی سیم ارت را هم به آن ها اضافه کرده اند.

برای مشاهده اطلاعات بیشتر کلیک کنید.

سیم و کابل

راه حل برق دار بودن لپ تاپ و کیس کامپیوتر

اگر که سیستم خود را به تازگی خریداری کرده اید اگر که دقت کرده باشید هم دو شاخه دارند و هم سه شاخه به ویژه در لپ تاپ ها برای جلوگیری از مسئله برق دار بودن کیس کامپیوتر می باشد.

راه حل این است که در کشور ما هم از سه شاخه استفاده کنند چرا که سه شاخه ها از سیم ارت استفاده می شود.

اما یک راه حل موقتی نیز وجود دارد که خود شما یک مین مجازی را درست کنید به این صورت که بدنه لپ تاپ و یا کیس کامپیوتر از طریق یک سیم به یک شی فلزی که به داخل ساختمان و یا زمین فرو رفته باشد تا مشکل برق دار بودن کیس کامپیوتر رفع شود اما این روش استاندارد نیست و عواقب انجام این روش پای خودتان می باشد.

جهت مشاوره در زمینه سیستم های ارتینگ میتوانید با کارشناسان فروشگاه کاشان کابل در ارتباط باشید.

0
دیدگاه‌های نوشته

*
*